Jag och pappa pratade just om hur grym hon är!


Secret heart what are you made of, what are you so afraid of?
Ha, ha! Det finns inge bättre!:D

GOTT NYTT ÅR!

Om ca 10 timmar är det 2012. Så Gott Nytt År!


Två helt fantastiska personer som...

...inte finns helt på riktigt.

Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock) från The Bild Side. Hon är så otroligt cool. Jag kan liksom inte beskriva henne vidare men den där sydstatsdialekten och sättet hon säger emot folk som beter sig som idioter. Alla borde va som hon:D

William Wallace (Mel Gibson) kämpar för ett fritt Skottland på 1200-talet. Kan man bli mer fantastisk?

Egentligen har dom här filmerna inget gemensamt än att de innehåller två jättebra människor och två roliga dialekter. Ha,ha!Kramisar! Vargarna i Mercy falls del 3: Forever

Hej!


Jag sitter vid mammas dator och har lite tråkigt... så här kommer sista delen i trilogin om Grace och Sam. Även om den inte kommer ut på svenska förrän 7 mars 2012. Gud vad jag längtar (så går det när man blir för nördig...)!


När Sam träffade Grace var han en varg och hon en flicka och deras kärlek verkade omöjlig. Till slut lyckades de finna ett sätt för honom att bli en pojke och de kunde äntligen vara tillsammans. Där borde deras berättelse ha slutat, när de var som lyckligast. Men det förflutna hinner upp Grace då vargviruset som alla trott hon var immun mot, förvandlar henne till varg och skiljer dem åt. Sam måste hitta ett sätt för henne att åter bli människa, men tiden är knapp då stadens invånare står i begrepp att utrota vargarna i Mercy Falls en gång för alla

En storslagen avslutning på en intensiv kärlekssaga.

Kramar!

Lugn

Hallå!Jag "invigde" min teve igårkväll. Jag såg på The proposal (nu är det detdär med filmer igen...vad är det med mig?).

Den var verkligen jättebra. Verkligen. Och jag gillar Sandra Bullock, hon är en bra skådespelerska.
Hmmm ja nu ska se Up inte air. Jag verkar ha blivit beroende av filmer.

JAG ÄLSKAR MIN SÄNG!

Ja det var bara det...

Onödigt inlägg!

Hejhej!


Jag vet egenligen inte vad jag håller på med... raderar en massa låtar från min låtlista på spotify. Jag har massor med utlyssnat som tex Lenas gamla skiva och massor med Kate Nash.
Idag har jag, Olle och pappa varit på stan. Ha, ha Olle gick bara runt hela tiden och sa att han svättades.
Jag måste verkligen göra om min hedder...verkligen. Nästa sommar fyller den nog två år:DSåg på film igår. Den där Mary. Mmmm


Kram!

Julklappar

Hallå!


Hoppas att ni ha haft en god jul! Jag tänkte bara visa lite av vad jag fick i julklapp:)

Bokstäverna (inte allt såklart)

Jag kan inte titta på teve än men på film...det är så mysigt!!!


Far, Regina Spektor
Begin to hope, Regina Spektor
Absolute acoustic
Metals, Feist

Och här är alla fina julklappar jag fick av er! TACK SÅ JÄTTEMYCKET!


PS. Emma jag åt upp bilar-påsen nästan direkt när jag öppnade paketet sååå, den är inte här...Och andra Emma, din ask åt jag också upp.

PPS. Jag såg på skönheten och odjuret innan jag började med datorn. Jag måste vara VÄRLDENS barnsilgaste. Men den var faktiskt bra!:D

PPPS. Jah har börjat titta på Vampire diares nu. Jag har sett några avsnitt förut då,och då. Men nu tittar jag hela tiden. Det är ju SKITBRA!!!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Vill bara önska en god jul till alla för jag är inte säker på om jag kommer att blogga innan julafton eller nåt så...GOD JUL!


JULLOV!!!

Hallå!Vi fick jullov idag. Är inte det otroligt skönt?!

Jag, Olle och mamma var på stan idag för att köpa julklapp till Linn. Jag kan ju inte skriva vad vi köpte för...tänk om hon skulle se? Men sen när vi kom hem så drack vi varm chocklad och åt bulla. Gott!
Mamma var hemma idag så hon gjorde det här julkortet. Ha, ha det blev så roligt (det var bara det där med munnarna som blev lite fel!
http://sendables.jibjab.com/view/we4YvoI8ZTO711s4rXdM


PS. Tack för alla julklappar!

Vargarna i Mercy falls del 2: Feber

Hallåhallå!Andra delen i seren heter Feber!

Efterlängtad uppföljare till kritikerrosade Frost!

Grace borde vara lycklig. Det har gått flera månader sedan de lyckades bota Sam och han har klarat sig genom hela vintern utan att förvandlas till varg. Så hon borde vara lycklig. Men det är hon inte. En våldsam feber rasar i hennes kropp och för var dag som går växer vargen inom henne sig allt starkare och hotar att ta över hennes kropp. Kommer hon att förvandlas när vintern kommer?

Samtidigt dras Isabel, som redan har förlorat sin bror till vargarna, obönhörligt till flockens senaste medlem, den farligt sexige Cole. Men Cole är inte att lita på. Han kämpar för att förbli varg för att glömma sitt förflutna. Ett förflutet som kan innebära slutet för vargarna i Mercy Falls ...

Maggie Stiefvater har i Feber lyckats skapa samma sensuella och fängslande berättelse som i Frost. Lägg därtill ett slut som får läsaren att längta efter del tre.

 

Taget från Bokus.com

Trailer:Krrrrrrraaaaaaammmmm!

Hmmpf...

Hejhej!Idag har vi haft bokcafe på skolan med 4:erna och 5:orna. Även om jag gillar (gillar,gillar!) att läsa och så och böcker i allmänhet sååååå är jag nog inte så förtjust i bokcafe. Det är som något mystiskt, tyranniskt (okej det är kanske lite att ta i men..)över det.
Jag hade iaf Mycket mer än så av Sarah Dessen!

En jättebra bok!

Ja, efter bokcafet så gick jag på toa och fick inte upp dörren. Jag blev helt frustrerad och tog i allt jag kunde på låset och skrek typ "Hallå!" till och med... men sedan när jag vred andra hållet eh, då gick dörren upp. Det stod någon och klädde på sig (ytterkläderna) när jag kom ut. Piiiinsamnt, hoppas han inte hörde något. Jag är helt enkelt väldigt väldigt klantig eller vad man nu ska säga.
På vägen hem kom jag på en grym dikt och skyndade mig hem och skrev ner den i min "Meas skrivkladd"(100% förbjuden för alla obehöriga).
Sedan kom Emma och vi tittade på Stolthet och fördom (filmen). Hanna, var boken bra? Tror du att den är lika bra som filmen? För filmen var väldigt bra!


Tjaa, det var väl lite konstigt om vad jag har gjort idag!


PS. Ha, ha jag kollade på film igen. Ser jag alltid på film? Neee

Vargarna i Mercy falls del 1: Frost

Hej!Jag vill bara tipsa om en jättebra serie som heter "Vargarna i Mercy falls". Jag vet att en del av er inte gillar serien, men JAG tycker den är bra. Där ser man; smaken är som baken!               
"Sedan öppnade jag ögonen och här fanns bara Grace och jag - ingenting annat någonstans, bara Grace och jag, hon som pressade ihop läpparna som för att behålla min kyss inom sig, och jag som höll ögonblicket i händerna som en skör liten fågel."

I flera år har Grace iakttagit vargarna i skogen bakom huset där hon bor. Speciellt en gulögd vargs närvaro får henne att rysa, en obehaglig känsla hon trots allt inte vill vara utan.
Samtidigt lever Sam två liv: På vintern i den frusna skogen tillsammans med de andra vargarna och hela tiden medveten om den orädda flickan som han obönhörligt dras till. Och under några få dyrbara sommarmånader som människa innan vintern och kylan tvingar honom att förvandlas igen.

En dag träffar Grace en pojke med gula ögon och som tar andan ur henne. Det bara måste vara hennes varg. Men vintern är nära och Sam för en ojämn kamp för att förbli människa annars riskerar han att förlora inte bara sig själv utan även Grace för alltid.


Taget från bokus.com

Jag minns när jag läste den. Det var när vi åkte bil till hemavan. Denvar så bra att jag kunde läsa den i bilen... det är ett MIRAKEL! Hi, hi

Sedan finns det världens, världens gulligaste boktrailers som är gjorda av författaren (Maggie Stiefvater):


Hinner inte skriva mer!!!! Måste se på film (jag har märkt en sak, jag tittar på film mest hela tiden...)

Hejdå!

That 70s show

Hallå!


Jag surfade runt litegrann och så kollade jag på några youtube-klipp från That 70s show. Jag har typ 5 säsonger i min bokhylla. Dom är bara så bäst!

Ha ha, jag dör!Hejdå!

Baksmällan 2

Hallå!


Vi såg Baksmällan 2 igårkväll. Den var GALEN.
Ehh, nu blev det två "filminlägg" på raken...men sprolla!
Hejdå!

Film

Hallå!


Vi såg på film i skolan idag...den var väl sådär. Fast väldigt snuskig. Kolla bara på trailern:


Jaaaaaa, uhhh...
Verkar inte den här lite bättre? För den är det!  Men ja, i alla fall var jag och Rebecca på stan och handlade lite julklappar. Gu så skönt att vara klar!
Mmm, så nu har jag suttit här i soffan och druckit choklad en liten stund och så. Och så gjorde jag SÅKLART en pinsam sak när när "någon" busringde på dörren. Jag trodde att det va Ollle och så jag väntade tills jag hörde några steg utanför dörren igen och slog upp dörren och skrek "HA!" och så var det Olles kompis som frågade om Olle var hemma. Varför går det alltid fel när jag ska överraska någon? Åhhh!Men sååå, kram då!

Gjorde bara en sak

Hej!Jag gjorde nyss ett test där man testade vilken Jane Austen-karaktär man är. Jag har inte läst någon av hennes böcker men hört en del om dem. Hanna, du har ju läst Stolthet och fördom!
Ja, i alla fall blev jag Elinor Dashwood från Förnuft och känsla. Har ingen aning om vem det är men det var kul så länge det varade:)

I am Elinor Dashwood!

Take the Quiz here!


PS. Testet är jhu på engelska.

MÅSTE MAN HA RUBRIK HELA TIDEN FAST MAN INTE KOMMER PÅ NÅGOT!!!

Hallå!


Jaa, idag har har vi haft slöjd. Jag blev klar med mitt nattlinne. Ihhhh! Det har tagit sååå lång tid. Sedan hade vi NO-prov. Hmm, jag har ingen aningom hur det gick. Och bild,ja...


Åhh, längtar till julafton! Regina ska släppa en ny skiva nästa år också! Hon är bara bäst! 

Test

Hejsan!

Jag har något test här som man kan göra om man vill...

FUSKA INTE! Läs inte svaren i förväg!

Ta fram papper och penna. Skriv namn på folk du verkligen känner. Välj det du först kommer att tänka på.

1. Börja med att skriva siffrorna 1 till 11 i en rad.
2. Skriv vilka siffror du vill bedvid nummer 1 och 2
3. Skriv namnet på folk av det motsatta könet på nummer 3 och 7.
4. Skriv vilka namn du vill (vänner eller familjemedlemmar) på nummer 4, 5 och 6
5. Skriv fyra låttitlar på nummer 8,9,10 och 11.

Gör detta nu, utan att läsa svaren i förväg!
Svar:
1. Du måste berätta för (antalet som står vid ett och två) kompisar om det här testet. (Det gjorde inte ja men gör som du vill!)
2. Personen du har skivit som nummer 3 är den du älskar.
3. Personen som du har skrivit som nummer 7 är någon du gillar men inte försår dig på.
4. Du bryr dig mest om personen som du harskrivit som nummer 4.
5. Personen som du har satt som nummer 5 är någon som känner dig mycket väl.
6. Den du har skrivit som nummer 6 är din ögonsten.
7. Låten på nummer 8 passar ihop med personen vid nummer 3.
8. Titeln på nummer 9 passar ihop men peronen på siffran 7.
9. Låten på nummer 10 avslöjar allt om dina tankar.
10. Svaret på nummer 11 avslöjar hur du känner inför livet.


Det stämde sådär på mig...testa!

Kram!
 

Vad är det som låter?

Hallå!


Gu vilket buller! Det typ skallrar i fönstrerna och låter väldigt högt...antar att det är F21.
Hmmm, ja idag har vi väl gjort det vanliga i skolan NO, matte, religion (ni var duktiga på redovisningen;). Vi ska ha ett möte ikväll om klassresan. Hoppas vi kommer fram till vart vi ska åka. Det blir säkert munkviken...
 
Ha,ha jag slängde den säkert i golvet sen. Det var min favorithobby.
Jag har kommit på hur kul det är att kolla på gamla bilder...

Mm kramar då!


Jag har kärat ner mig i "En prinsessas dagbok"

Hej på dig!


Okej det är klart jag har, men ännu mer!


Till er tjänst
Mia har kommit till Genovia på jullov. Men hon tycker bara att det är jättejobbigt att vara där, hon längtar hem, hem till New York och till sin nya pojkvän, Michael Moscowitz, som hon till slut har blivit tillsammans med.

Böckerna om prinsessan på Manhattan är topplisteplacerade vecka efter vecka. Fjärde boken är minst lika snabb, rolig och skruvad som de tidigare! Flera av prinsessdagböckerna har filmats med Anne Hathaway som Mia och Julie Andrews i rollen som Mias stränga farmor.

Från Bokus. Om till er tjänsst.

De här böckerna är så otroligt roliga och bra! Hon har ett så komplicerat liv men ändå inte...så det blir så bra!


Kram!

Amy Winehouse

Hallå!


Amy Winehous dog ju i somras (om ni inte visste det). Av en överdos. Jag blev chockad även fast jag inte lyssnade på Amy så mycket då. Det var en kväll lite senare i sommar som det visades två dokumentärer på raken. Och det är så tragiskt! Hon var så *PIP* duktig och så går hon och dör.....! Bara pågrund av någon dum kille, bara sådär.

Titta bara vad som häner me henne...Lyssna lite längre fram i låten:
You go back to her and i go back to.....blaaack....blaaack

Det är bara så mäktigt!


Men hmmmm, ha en fortsatt trevlig jul!/Mea

RSS 2.0