What if iget lonely?

Det är kul för det är faktiskt sant...

Sverrrigggggeeeeeee

Det här är lite sent men ahh kom igen....

Euuphooooooriaa!


Ja och hur var det med klassresan då?

Hej!

Jag tänkte lägga upp lite bilder från klassresan nu. Det var väldigt kul och det var ett fint ställe. De flesta hade nog velat stanna längre.
Det här är inte alla bilder men några stycken i alla fall...:
Jag vet inte säkert men jag tror att jag och Hanna har tagit de flesta av dehär bilderna...


Hanna räcker det såhär med bilder eller vill du ha mer? Isånnafall så kan jag väl få din e-post?


Förkärlek för kläder som... sitter ihop med varandra

Alla tjejer i klassen var på stan idag. Vi började med att åka till det gamla fängelset (Vita Duvan) och kolla. Hah,ja det var skitcoolt. Sådna där jättetunga dörrar och sånt som man bara ser på film..
Sen gick vi på stan, iallafall. Det är ju skolavslutningen som gäller nu vetdu. Jag köpte en byxdress på Monki. Det är mitt fjärde sittaihopplagg ehhe aa.

Byxdessar och snickarbyxor är så coola såatt alla borde ha dem. Men det är ju i och för sig kul för mig och alla andra som är beroende av samma sak:)


St Mea

Det här måste vara den bästa bilden ever!!
Helgonet Mea uppenbaras. En dag var det (inte natt nenene). Den 22 maj 2012 för att var exakt.

Ha, hah så kul! Men såhär såg hon ut när hon fick veta att det hela var fejk och att det bara var solen som lyste genom fönstret:
Ps. Min webkamera suger.
Pps. Vad är den där fläcken som på första bilden hamnar på mitt bröst och på den anrda i min panna?

Klassresa!!


Jag har nästan packat klart. Vi åker på torsdag morgon, hela klassen. Det ska verkligen bli skitkul!

Jorden runt


Innan jag dör så vill jag resa till Italien, Tyskland, Bosnien och Hercegovina, Indien, Storbrittanien, Nya Zeeland, Austalien, USA, Kanada, Rumänien och något sydamerikanskt land som verkar fint. Typ Brasilien, Peru eller Paraguay.


Gud vad hela bloggen känns jättesjälvcentrerad...

The Kooks...

... är riktigt bra!
you made me ruuunawaaaaaay

Pollen

Det är så himla jobbigt just nu. Det kliar så i näsan och i ögonen...

Boktest

Hej!
Vem är du?
Hur önskar du att du kunde vara?
Vad gör du helst en ledig dag?
Beskriv ditt favoritdjur?
Hur ser du ut?
Beskriv ditt humör idag.
Vad är det viktigaste i ditt liv?
Vad är helt oviktigt för dig?
Beskriv en plats du trivs på.
Beskriv något du tycker är vackert.
Vad längtar du mest efter just nu?
Vad längtar du inte alla efter?

Det här är verkligen väldigt kul när man är klar! Fyll i bakom raderna med en boktitel som du har i din bokhylla (jag vet man måste kanske ha ganska tråkigt för att orka med att göra det). Men det blir tex såhär:

Hej! Här ligger jag och blöderPs. Hanna, det var det här jag typ pratade om att jag skulle lägga upp:)

Har varit i två länder idag!

Finland och Sverige, ja. Det är en av sakerna med att bo lite länge norrut som är bra. När du åker upp till Ikea så är det bara några meter till gränsen.
Ja men i alla fall så åkte mamma, pappa, farmor och jag till Ikea. Vi köpte väl inget speciellt... Pappa köpte lite grejor till jobbet och så. Senare åkte vi hem ganska snabbt efter vi var klara eftersom vi kom på att det var ridning.
Det var kul på ridningen, vi hade skänkelvikning...

Tjejigt

Hejpådig

Idag har vi (med vi menas hela familjen vilket kändes ganska ehhe) varit på stan och vitrrat omkring.
Jag köpte ändå en hängselkjol, ett linne och ett par örhängen. Resten av dagen har jag bara gått runt och låtsats att jag har ett liv.

Och jag höll på att glömma. Det är någonting med det här med tjejer och att se om filmer flera gånger.
Ha en bra lördag. Nu ska jag gå och äta popcorn tills jag spyr.Ps. Jag har inte haft en dålig dag, det bara låter så när jag skriver, det insåg jag när jag läste igen om det jag har skrivit hitills men herregud nu måste jag sluta det där var bara något jag tänkte....kan man babbla när man skriver? Äh neh hejdåh

Call Them Brothers!


Chicago

Det har varit en ganska lugn fredag. Bokcafe och eget arbete och så.
Nu sitter jag och ser "Chicago" med Renee Zellweger...


7c

Vi fick veta vilka klasser i 7:an vi kommer att hamna i. Det var sista passet idag och jag är fortfarande allderles skakis. Jag är verkligen jättenöjd för jag hamnar med Hanna, Eimi, Rebecca och Emma(A)! Jag är jätteglad men jätteledsen för dom andra som inte hamnade med dom de ville. Och för att det känns så konstigt... vi har ju gått tillsammans i snart sju år.
Det blev 7c i allafall:)


Intelligent Input Darling

  • Old Dances, Kate Nash
  • Sadness Is A Blessing, Lykke Li
  • Dominos, The Big Pink
  • No Room For Doubt, Lianne La Havas ft Willy Mason
  • Midnight City, M83
  • You're Wondering Now, Amy Winehouse


 


Läsning

En del tycker ju att det är nördigt att läsa böcker om man inte måste. Man behöver ju inte gilla allt heller.
Men jag liksom tror att när man läser böcker så gillar man när någon/något berättar en historia för en. En del kanske gillar mer att leva i sitt eget liv, i nuet som. Och det är okej för alla är ju olika!

Det är vad jag råkar tro.

Kommer snart

Jag kollande nyss runt på bokus och såg att de här har kommit ut eller ska komma ut!


Nora vaknar upp på en kyrkogård utan att veta hur hon hamnat där. Hon minns inget av att ha varit kidnappad, men snart inleds en intensiv jakt på vad som hänt.
Vad är det för svarta "hallucinationer" Nora får och vad är det hennes familj och vänner försöker mörka när de uppmanar henne att inte titta bakåt?
Jakten på hennes kidnappare utvecklas allt mer till en kamp för att stoppa en man som har makten att krossa allting som Nora och Patch har kämpat för - och deras kärlek - för evigt!

Noras val av Becca Fitzpatrick är den olidligt spännande tredje delen efter succéböckerna Fallen ängel och Förlorad ängel.


SPOILER!
Första delen i serien slutade med att Helena, som är den enda som kan vandra mellan dödsriket och de levandes värld, måste ta sig ned i underjorden för att döda erinnyerna, de tre ödesgudinnorna. Om hon misslyckas kommer Lucas (som hon är väldigt kär i, men som är hennes nyupptäckta kusin ... eller?), Ariadne och Jason att mot sin vilja drivas till att döda sin egen kusin, Hector.

Men i underjorden, Hades, försvinner Helenas styrka och snabbhet. Tiden rinner iväg och Helena börjar tvivla på att hon kommer att lyckas med sitt uppdrag. Helenas vänner gör allt de kan för att hjälpa henne. Tyvärr finns det en förrädare bland dem.
Helena och Lucas utkämpar också en egen strid, den mot de känslor de har för varandra. Ödet har förutspått en katastrof om de blir ett par och det hotar att driva dem båda till vansinne. Och snart börjar Lucas att förändras på ett högst obehagligt sätt.

Men kanske finns det nytt hopp när Helena möter den mystiske Orion? Han säger sig vara utsänd för att hjälpa henne, men kan hon lita på honom?


Belly har haft två stora kärlekar i sitt liv, båda med efternamnet Fisher. Men hon valde Jeremiah. Jeremiah som alltid funnits där och som aldrig svikit henne. Och efter att ha varit oskiljaktiga i snart två år - de går till och med på samma college nu - är Belly säker på att Jeremiah är hennes livs kärlek. De bestämmer sig för att gifta sig på stranden i Cousins.
Då dyker Conrad upp. Conrad som svek, men som fortfarande älskar henne. Plötsligt är de där igen, alla tre, i huset vid havet, och Belly börjar tveka. Kan hon verkligen gifta sig med Jeremiah om det innebär att hon förlorar Conrad? Belly tvingas konfrontera sina känslor för Jeremiah och Conrad och inse vad hon kanske alltid vetat: någons hjärta kommer att krossas.

Sommar för evigt är sista delen i trilogin som inleddes med Sommaren jag blev vacker.

Det är coolt

Idag har vi tagit en...

...spruta. Livmoderhalscancer var det ja.
Sedan så har vi haft...

... nationella prov i engelska. Jippie!


Läst

Vi var på Bergskolan idag och såg oss omkring litegrann. Det kändes bra.
Sen när vi slutade så har jag typ... läst. Nää men inte hela tiden.
Jag läste ut En sådan där vidrig bok då mamman dör och började läsa Dash och Lilys utmaningsbok som jag har velat läsa i månader. Den utspelar sig (ja, åtminsone i början) på Strand i New York där jag har varit. Det känns som himla coolt.

Berlin mmSkulle inte klara mig utan Weheartit

Vet du vad? Det här är en bra dag

Hehej!

Idag slutade vi tidigt, direkt efter idrotten då jag och några tjejer joggade istället för att spela brännboll. Det var kul men jag blev väldigt trött eftersom att jag har lika bra kondis som en överviktig flodhäst.
Sedan ska jag till doktorn och efter det till ridningen där det står att vi ska ha uteritt!


RSS 2.0